Nules: Adrián Sorribes (PSPV) presenta una llista per impulsar Nules des de l'alcaldia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/205007_129654/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 28-04-2023
Adrián Sorribes (PSPV) presenta una llista per impulsar Nules des de l'alcaldia

El PSPV de Nules ha presentat este divendres la candidatura que concórrerà a les eleccions el pròxim 28 de maig amb Adrián Sorribes com a cap de cartell. Sorribes ha destacat que totes les persones que formen part de la candidatura 'tenen l'objectiu de millorear el nostre municipi, sense cap interès partidista'. D'aquesta manera, el candidat ha assegurat que l'equip avui presentat lluitarà per impulsar Nules.

Sorribes ha explicat que la candidatura socialista és un grup que representa les ganes del PSPV per 'rentar-li la cara al municipi perquè torne a brillar i treballar per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes'. Així, el cap de llista del partit del puny i la rosa aposta per la joventut i la renovació com a punta de llança d'una candidatura que 'aspira a ser la primera força política del municipi i donar un caràcter social a les polítiques locals'.

El candidat socialista ha remarcat que 'no tenim res a amagar ni cap ansia pel benefici propi, només volem oferir serveis municipals de qualitat per reforçar la qualitat de vida dels nulers i nuleres'. D'aquesta manera, Sorribes ha conclòs deixant clara la seua intenció d'impulsar 'un Nules millor, un Nules per a tots i totes'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana