Onda: Ximo Huguet seguirà treballant per crear una nova biblioteca en l?antic parc de bombers


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185512_112700/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 20-05-2019
Ximo Huguet seguirà treballant per crear una nova biblioteca en l?antic parc de bombers




? ?En aquestos 4 anys hem reclamat a Diputació la cessió de l'ús de l'edifici, però mai s'han dignat a donar-nos una resposta. Esperem que el 26 de maig el canvi arribe també a l'administració provincial per a acabar amb aquest bloqueig permanent?, ha assenyalat l'alcaldable socialista.


Ximo Huguet, el candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que continuarà treballant per a crear una nova biblioteca en l'antic parc de bombers de la zona Mestre Caballero amb la finalitat de dotar d'un espai cultural als veïns i veïnes.

?La transformació de l'antic parc de bombers en biblioteca serà un punt prioritari en els pròxims 4 anys, ja que és una necessitat dels onders en la qual continuarem insistint fins a la seva materialització. En aquestos 4 anys hem reclamat a Diputació la cessió de l'ús d'aquest edifici, però mai s'han dignat a donar-nos una resposta. Esperem que a partir del 26 de maig el canvi arribe també a l'administració provincial per a acabar amb aquest bloqueig permanent d'unes dependències sense ús després de la construcció del nou parc de bombers?, ha indicat Huguet.

La nova biblioteca forma part de les propostes del programa de govern i respon a les peticions recollides pels socialistes en les reunions mantingudes amb els veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat. ?Els socialistes estem al servei de la ciutadania, escoltant i buscant solucions a les seves demandes. Sempre hem reclamat allò que els correspon als onders independentment del color polític de les administracions, i ho continuarem fent sense descans?, ha afirmat l'alcaldable socialista.

A més, en l'àmbit cultural el full de ruta socialista per als pròxims 4 anys també inclou la reforma integral del Teatre Mònaco, el manteniment de la Fira del Llibre, al suport a les iniciatives culturals sorgides d'artistes o col?lectius locals i la col?laboració amb les comissions de festes dels barris.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana