Onda: Onda invertir 750.000 euros amb fons propis en les rees industrials durant 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195518_121248/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 18-05-2020
Onda invertir 750.000 euros amb fons propis en les rees industrials durant 2020

L'Ajuntament d'Onda ja ha invertit ms de 100.000 en l'asfaltat i est en procs de licitaci d'inversions per valor de 650.000 euros per a la implantaci de fibra ptica en diversos polgons, la creaci d'una eina web per a inversors amb informaci dels polgons; serveis contra incendis; vigilncia a travs de circuit tancat de televisi connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i la construcci d'un carril bici que unir part de la zona industrial, des del Baixador de Betx, fins a Onda.

Totes aquestes inversions s'executaran a pesar que la Generalitat Valenciana ha eliminat les ajudes de l'IVACE que tenia previstes, la qual cosa suposa la prdua d'inversions per valor aproximat de 500.000 euros per a la millora de competitivitat d'rees industrials.

Sobre aquest tema, l'edil d'Hisenda i Ocupaci, Salvador *Aguilella, ha defensat que aquesta decisi unilateral del Consell ha suposat una maada per a l'economia *ondense i la competitivitat de les nostres empreses. Per des del govern municipal continuarem treballant i invertint, encara que a un ritme menor a causa de l'eliminaci dels diners de la Generalitat Valenciana.

Aguilella tamb ha apuntat que estem treballant segons la demanda de les nostres empreses, ja que moltes ens havien sollicitat a l'Ajuntament d'Onda la installaci de circuits de videovigilncia privada per a controlar la seguretat de les rees empresarials. I creiem que s necessari crear infraestructures perqu les nostres rees industrials permeten que les empreses ondencs siguen ms competitives i tinguem un creixement sostenible amb el medi ambient.

Vots en contra de PSOE i Comproms
Davant la notificaci de l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE) sobre que les dotze sollicituds presentades per l'Ajuntament per a millorar dotze polgons *ondenses no seran concedides, en el passat Ple el grup *propular va presentar una moci per a sollicitar a la Generalitat que reactivara aquestes ajudes per als ajuntaments, amb una inversi total de 27 milions d'euros. *Aguilella ha recordat que incomprensiblement els regidors del PSOE i Comproms van votar en contra.

s moment de sumar competitivitat a les empreses installades a la ciutat i atraure nous inversors. Segur que entre els 23.000 milions d'euros del Pressupost de la Generalitat per a 2020 hi ha moltes despeses suprflues i innecessries que es poden eliminar i deixar aquesta partida per a ajudar les empreses a ser competitives i generar ocupaci, ha afegit l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana