Onda: L'Ajuntament d'Onda reobri installacions municipals en la fase 2 i amplia l'atenci ciutadana sota cita prvia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195635_121356/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 01-06-2020
L'Ajuntament d'Onda reobri installacions municipals en la fase 2 i amplia l'atenci ciutadana sota cita prvia

L'Ajuntament d'Onda ha treballat en un pla per a entrar en la fase 2 de la desescalada i reobrir installacions municipals amb totes les mesures preventives. Aix, progressivament amplia el servei al ciutad amb l'obertura del Casal Jove, la Casa de la Cultura, el Centre d'Ocupaci i Formaci Monteblanco i la Biblioteca, tots ells amb totes les mesures sanitries i sempre sota cita prvia amb la condici de garantir la seguretat dels vens i treballadors de les installacions pbliques.

Aquests edificis se sumen als ja oberts durant la fase 1 com sn el *ermitorio d'El Salvador, el cementeri municipal, l'arxiu municipal o les installacions esportives a l'aire lliure, totes ells amb limitaci d'aforament.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha destacat que la crisi sanitria exigeix que ens reinventem abans les circumstncies, i ha assegurat que els ondencs tenim molta capacitat per a afrontar situacions extremes, ja que som un poble amb persones lluitadores, decidides i fortes, i l'estem tornant a demostrar.

A continuaci, actualitzem els edificis municipals que obrin les seues portes durant la Fase 2:

Servei d'Atenci i Tramitaci al ciutad:
Aquest servei al ciutad es podr sollicitar a travs de cita prvia en la prpia web de l'Ajuntament, apartat de atenci ciutadana' en horari de 9 a 14 hores. No obstant aix, els majors de 65 anys tindran preferncia d'accs.

Els usuaris, que hauran d'usar mscares i guants, ja podran realitzar qualsevol trmit en aquesta fase. A ms, com a mesura addicional de seguretat s'han installat mampares de separaci i se'ls mesurar la temperatura en entrar.

rea Serveis Socials:
Els usuaris hauran de demanar cita prvia a travs del telfon 964 60 28 58 en horari de 9.00 a 14.00 hores. Prximament en la pgina d'inici de la web del consistori es podr efectuar la sollicitud de cita online.

Taller Ocupacional *Monteblanco:
S'oferir atenci presencial referent a orientaci laboral, formaci i cursos d'ocupaci sota cita prvia a travs del 964 600 050

Installacions esportives:
Aquests centres esportius mantenen l'aforament corresponent a la Fase 1, les quals s'executaran a l'aire lliure i sense pblic que comptaran amb un 30% d'esportistes. Per a accedir als espais s'accedir per cita prvia a travs de la secci deportes' del consistori i escrivint un correu a deportes@onda.es

Biblioteca d'Onda:
En la Fase 2 es mant la restricci d'accs a una persona cada 30 minuts per a la zona de l'ordinador prvia cita telefonant al 964 77 11 93 o a travs del correu biblioteca@onda.es o xarxes socials. El mateix per a l'rea d'impressi.

A ms, la biblioteca municipal reobri el prstec de llibres interbibliotecari, que garanteix l'accs a llibres de tota la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana. Cal recordar que els llibres estaran en perode de quarantena de 14 dies per a garantir que cap usuari corre perill de contagi.

Casal *Jove:
Les installacions del Casal *Jove estaran obertes tots els dies, en horari de 16.00 a 20.00 hores, amb la reserva de cita prvia telefnica al 964 60 19 02.

*Ermitorio d'El Salvador:
Podran accedir un mxim de 12 persones a l'interior del *Ermitorio d'El Salvador. A la seua arribada, els devots trobaran un mapa informatiu que indicaran l'accs i la seua llibertat de moviment.

L'horari variar depenent del dia: els dimarts obriran de 16.30 a 20.00 hores, dimecres, dijous i divendres de 10.30 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores. En cap de setmana l'horari ser de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00.

Parcs Canins:
En aquesta nova fase es permet l'accs a parcs canins amb els requisits indispensables de l's de mscara i el respecte de les distncies de seguretat.

Arxiu Municipal:
L'accs a l'Arxiu Municipal s'haur de sollicitar via cita prvia a travs del telfon (964 60 37 41 ) o en el mail ( arxiu@onda.es). Es limitar a una persona per visita en horari de 9.30 a 13 hores, de dilluns a divendres.

Cementeri Municipal:
L'aforament per a accedir al cementeri ser limitat a 25 persones en el cas de visites als difunts, excepte el perode quan coincidisca amb algun enterrament, que tindr exclusivitat la famlia. L'horari habilitat per a entrar ser de 10 a 20 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana