Onda: Onda ja tramita les primeres ajudes per als negocis que han hagut de tancar per rebrots de Covid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196544_122153/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 30-10-2020
Onda ja tramita les primeres ajudes per als negocis que han hagut de tancar per rebrots de Covid

L'Ajuntament d'Onda ja ha tramitat les dotze primeres ajudes del Pla Supera per als establiments ondencs que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del *coronavirus, b per resoluci de l'autoritat sanitria competent o b com a mesura de contenci de la propagaci del virus.

Aquest programa est dotat amb una inversi total de 200.000 euros i cada beneficiari obtindr 1.000 euros per a pagar les despeses de l'establiment per cada perode de suspensi temporal de l'activitat continuat, igual o superior a 10 dies, que els afecte i es vegen obligats a tancar per comptar en la seua plantilla amb personal en situaci de baixa laboral per diagnstic positiu en COVID-19 i la necessitat de guardar la quarantena corresponent. El perode contemplat per a sollicitar les ajudes s'estipula des de l'1 de juliol, amb carcter retroactiu, fins al 15 de desembre. Les bases es poden consultar en la web www.onda.es.

En aquests moments difcils hem d'estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alar la persiana cada dia. El comer local s la vida d'Onda i manteniment econmic de moltes famlies, i tenen tot el suport d'aquest govern per a superar junts aquesta crisi, ha apuntat el regidor d'Hisenda i Ocupaci, Salvador *Aguilella.

Pla Impuls Autnoms
Aquesta mesura arriba per a complementar el Pla d'Impuls als Autnoms *ondenses, dotat amb un mili d'euros, que va posar en marxa l'Ajuntament davant la crisi econmica provocada pel *Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autnoms.

L'objecte de totes dues lnies d'ajudes s evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqncia la prdua de llocs de treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana