Onda: Onda reedita el Pla Supera en 2021 per a ajudar als negocis que han hagut de tancar per Covid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197148_122666/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 24-01-2021
Onda reedita el Pla Supera en 2021 per a ajudar als negocis que han hagut de tancar per Covid

En el seu comproms de posar-se al costat dels comeros i establiments hostalers davant les dificultats que arrosseguen per la pandmia, l'Ajuntament d'Onda ha decidit reeditar en 2021 el Pla Supera per a ajudar als negocis locals que han hagut de tancar per rebrots de Covid-19, b per resoluci de l'autoritat sanitria competent o b com a mesura de contenci de la propagaci del virus.

D'aquesta manera, el govern municipal aprovar aquesta setmana per junta de govern les noves bases d'aquesta lnia d'ajudes i, a partir de la seua publicaci en el Butllet Oficial de la Provncia, els *ondenses ja podran presentar la seua documentaci per a la concessi de la subvenci. Cal recalcar que l'Ajuntament ha insistit en el carcter retroactiu de les ajudes, per la qual cosa es podran beneficiar tots els negocis obligats a tancar per la pandmia a partir del 16 de desembre de 2020, l'endem de la finalitzaci del termini de presentaci de documentaci de l'anterior edici del Pla Supera.

Fins a dia de hui el consistori ja ha pagat 24.000 euros a 24 empresaris ondencs que han rebut 1.000 euros per a ajudar-los a fer front a les despeses pel tancament temporal dels seus establiments.

En el moment de major virulncia de la pandmia i de major crisi i incertesa no podem deixar tirat al comer local. Si els ha afectat el virus poden comptar amb la m amiga d'aquest govern municipal per a ajudar-los a alar la persiana de nou, ha apuntat el regidor d'Hisenda i Ocupaci, Salvador Aguilella.

Pla Impuls Autnoms
Cal recordar que el Pla Supera va arribar per a complementar el Pla d'Impuls als Autnoms *ondenses, dotat amb un mili d'euros, que va posar en marxa l'Ajuntament davant la crisi econmica provocada pel Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autnoms.

L'objecte de totes dues lnies d'ajudes s evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqncia la prdua de llocs de treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana