Onda: El programa 'Onda amb la teua' forma a vens en risc d'exclusi social amb el curs d'Alfabetitzaci Informtica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197872_123258/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 02-05-2021
El programa 'Onda amb la teua' forma a vens en risc d'exclusi social amb el curs d'Alfabetitzaci Informtica

El programa d'ajuda a collectius en situaci o risc d'exclusi social, Onda amb la teua, que organitza l'Ajuntament d'Onda, continua amb l'agenda formativa, i aquesta vegada a travs del curs d'Alfabetitzaci Informtica enfocat a l's del telfon mbil.

A travs d'aquesta formaci, tant terica com prctica, l'alumnat podr desenvolupar habilitats i desembolicar-se en el maneig dels dispositius, amb el principal objectiu de proporcionar eines per a la cerca activa d'ocupaci com l's del correu electrnic, el control de plataformes per a realitzar *videollamadas o completar formularis.

El regidor de Benestar Social de l'Ajuntament d'Onda, scar Valero, ha acompanyat als alumnes durant la inauguraci del curs i ha destacat la importncia d'ajudar als qui ms el necessiten: Destinem tots els recursos necessaris per a activar programes que ajuden a trobar l'oportunitat que mereixen els nostres vens i venes.

A ms, destaca que No creiem que en la nostra societat hi haja vens de primera o de segona, per aix brindem les mateixes oportunitats a tots. Es tracta de, a travs de formaci i ocupaci, eliminar barreres i aconseguir una societat millor i ms justa.

Cal destacar que aquesta iniciativa est cofinanada per la Uni Europea, a travs del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (*FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, i emmarcada en el programa d'itineraris integrats per a la inserci sociolaboral de persones en situaci o risc d'exclusi social.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana