Onda: Onda aprova el bo cultural jove per als empadronats entre 16 i 30 anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198632_123921/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 15-08-2021
Onda aprova el bo cultural jove per als empadronats entre 16 i 30 anys

El Butllet Oficial de la Provncia de Castell ha publicat l'aprovaci definitiva de la nova ordenana fiscal reguladora de la taxa per a la prestaci del servei d'espectacles al teatre Mnaco, recinte multiusos, sala La Cassola i pavell Vctor Cabedo. Com a important novetat, s'estableix la creaci de l'abonament cultural jove per a empadronats entre 16 i 30 anys, mitjanant el qual es podran beneficiar durant tot l'any d'importants descomptes en tots els esdeveniments organitzats per l'Ajuntament en el teatre Mnaco i a la sala La Cassola.

Aix, els joves pagaran entre 0 euros i un mxim de 15 euros per espectacle, segons barem de drets d'artista, mentre que l'entrada ms cara per als empadronats ser de 22 euros i de 27 euros per als no empadronats. Durant les prximes setmanes s'activar un formulari en lnia perqu els *ondenses que complisquen amb els requisits d'edat puguen sollicitar el bo, el qual els arribar a casa, i puguen usar-lo en cada compra d'entrades.

Tal com ens vam comprometre estem duent a terme poltiques per al foment de la cultura entre el pblic ms jove. Amb aquest carnet els *ondenses podran gaudir de la millor cultura amb un preu redut, ha destacat la tinenta d'alcalde i regidor de Cultura i Festes, Mara Prada de Conflent.

L'ordenana fiscal tamb estableix preus especials per als empadronats en les installacions del recinte multiusos i el pavell Vctor Cabedo, quan all es realitzen concerts o altres activitats.

Bonificaci del 50% en el ICIO
D'altra banda, tamb ha entrat en vigor, tal com es va acordar en Ple, la bonificaci del 50% en l'Impost sobre Construcci, Installacions i Obres (ICIO) per a tots els polgons que aconseguisquen la certificaci d'rea industrial avanada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana