Onda: L'Escola Municipal de Teatre d'Onda reobri les seues portes i inclou com a novetat tallers d'improvisaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198843_124113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 28-09-2021
L'Escola Municipal de Teatre d'Onda reobri les seues portes i inclou com a novetat tallers d'improvisaci

L'Escola Municipal de Teatre d'Onda obri de nou el tel en una nova edici que, com a gran novetat, comptar tamb amb tallers d'improvisaci. La tinenta d'alcalde i edil de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, Mara Prada de Conflent, ha presentat aquest mat davant els mitjans de comunicaci com es desenvolupar el nou curs que s'inicia a l'octubre.


Sobre aquest tema, Prada de Conflent ha destacat que Onda s bressol d'artistes i font de talent i creativitat, per aix des del govern municipal treballem en iniciatives formatives com aquesta per a incentivar i avivar aquest batec cultural. En l'acte de presentaci tamb ha participat el president de l'associaci *Art *Teatre, Augusto Teruel, i el professor que impartir les classes, Ferrn Garrigues.


Descompte per a empadronats

Aix, s'han organitzat dos grups d'improvisaci des d'octubre a maig. Un per a joves de 10 a 16 anys, que tindr lloc els dijous de 17.15 a 18.45 hores a la Casa de la Cultura, amb un preu de 37,8 euros per a empadronats i de 84 euros per a no empadronats. I un altre per a adults a partir de 16 anys que se celebrar els dilluns de 19 a 21 hores en el mateix lloc. El preu per a aquest ltim ser de 52,2 euros per als empadronats i de 116 euros per a la resta.


Per part seua, l'Escola de Teatre disposar de quatre grups i es desenvolupar de novembre a maig a la Casa de la Cultura. Els joves que cursen 5 o 6 de primria podran seguir les classes els dimecres de 17.30 a 19 hores i el preu de la matrcula s de 36 euros per a empadronats i 80 per a la resta. L'alumnat de secundria, de 1r a 4t de l'ESO, podr inscriure's en els tallers que tindran lloc els dimarts de 17.30 a 19 hores, amb un preu de 34,2 euros per a empadronats i de 76 per als no empadronats.


Els altres dos grups sn per a adults majors de 16 anys. El primer est orientat a les persones que s'inicien en el teatre i es reunir els dimecres en horari de 19.30 a 21.30 hores. El preu s de 48,6 euros per a empadronats i 108 euros per a la resta. Aix mateix, el segon grup acollir als alumnes que ja van participar en l'escola de teatre durant l'any passat, els qui tindran doble sessi, els dimarts i dijous de 19.30 a 21.30 hores, amb un preu de 93,6 per a empadronats i de 208 euros per a la resta.


*Pre-inscripcions

A partir d'aquesta vesprada els interessats ja es podran *pre-inscriure en la web municipal www.onda.es per a reservar la seua plaa. Desprs, es contactar amb ells per a indicar el procediment de matrcula i pagament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana