Onda: Onda clausura l'Escoleta de Nadal que ha perms conciliar a ms de 100 famlies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/1/199509_124747/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 09-01-2022
Onda clausura l'Escoleta de Nadal que ha perms conciliar a ms de 100 famlies

L'Ajuntament d'Onda ha clausurat una nova edici de l'Escoleta de Nadal, la qual ha perms conciliar a ms de 100 families ondenc durant aquestes dates nadalenques.

En aquesta edici el servei s'ha oferit en el CEIP Baltasar Rull, que ha obert les seues portes als alumnes de primer d'Infantil a sis de Primria. A ms, el govern municipal ha ampliat enguany l'horari, tant al mat des de les 7.30 hores com a la vesprada fins a les 14.30, sense cost addicional per a atendre les demandes dels pares i mares. Cal ressaltar que l'equip de govern de l'Ajuntament d'Onda ha mantingut les tarifes i bonificacions de l'edici anterior per a fer costat a totes les famlies.

La regidora d'Educaci i Formaci, Estela Badenes, ha comentat l'xit de participaci d'aquesta edici i ha subratllat "el treball del govern municipal per facilitar la conciliaci laboral i familiar, i la importncia de programar una oferta ldic-educativa de gran qualitat per als nostres alumnes, perqu aprendre jugant s la millor manera d'educar".

Mltiples activitats
A travs d'aquesta *escoleta, els xiquets *ondenses han pogut gaudir d'activitats relacionades amb el Nadal, realitzant excursions al Betlem Municipal, situat en la plaa del *Raval de San Jos, o els tradicionals Pesebres de la *Macarena i de la Caixa Rural La nostra Sra. de l'Esperana. Tamb s'han organitzat excursions a l'oficina de Correus i al Casal *Jove, on van gaudir de mltiples activitats, i l'alumnat ha rebut la visita de Creu Roja i la Biblioteca d'Onda.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana