Onda: L'Ajuntament d'Onda amplia la xarxa de contenidors d'envasos lleugers


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225376_142733/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 01-04-2024
L'Ajuntament d'Onda amplia la xarxa de contenidors d'envasos lleugers

L'Ajuntament d'Onda ha col·locat 20 nous contenidors d'envasos lleugers en el municipi, com a part de l'Acord de Col·laboració entre el consistori i Ecoembes. Estos contenidors s'han distribuït en diferents punts del municipi amb l'objectiu de facilitar el reciclatge de plàstic per a tots els ciutadans.

La iniciativa sorgeix com a part dels esforços continus de l'Ajuntament d'Onda per promoure la sostenibilitat ambiental i fomentar hàbits de reciclatge, després d'una escolta activa a les demandes dels veïns. L'acord amb Ecoembes permet ampliar la infraestructura de reciclatge en el municipi i garantir un accés més fàcil i convenient per a dipositar envasos lleugers com a ampolles de plàstic, llaunes i envasos.

Els nous contenidors s'han instal·lat en ubicacions estratègiques que abasten àrees residencials, comercials i polígons industrials, assegurant que tots els veïns tinguen accés a punts de recollida propers. Esta mesura busca no sols promoure el reciclatge, sinó també contribuir a la reducció de residus i al cuidat del medi ambient a Onda.

Amb l'ampliació de la xarxa de contenidors d'envasos lleugers, l'Ajuntament d'Onda reafirma el seu compromís amb la protecció del medi ambient i el seu objectiu de promoure pràctiques de reciclatge entre els ciutadans.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana