Onda: Onda capacita a emprenedors i empresaris en l'ús efectiu de la Intel·ligència Artificial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226839_143761/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 30-04-2024
Onda capacita a emprenedors i empresaris en l'ús efectiu de la Intel·ligència Artificial

L'Ajuntament d'Onda i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) han establert una col·laboració estratègica per promoure l'ús de la intel·ligència artificial a través de la iniciativa 'Onda Genera'. Aquest projecte innovador té com a objectiu principal fomentar l'adopció de tecnologies avançades, com el ChatGPT, per potenciar el desenvolupament econòmic i la competitivitat empresarial.

En el marc de 'Onda Genera', es duran a terme una sèrie de tallers formatius dissenyats específicament per capacitar empresaris, emprenedors i professionals en l'ús efectiu de la intel·ligència artificial en diferents aspectes dels seus negocis. Aquestes sessions oferiran un enfocament pràctic i dinàmic, proporcionant eines i coneixements clau per aprofitar al màxim el potencial de la IA en diversos àmbits.

En aquesta línia, el regidor d'Ocupació i Emprenedoria d'Onda, Vicent Bou, ha destacat: 'Aquests tallers són una oportunitat única per equipar els nostres empresaris i emprenedors amb les eines necessàries per a triomfar en un món cada vegada més digitalitzat i competitiu'. 'Creiem en el potencial transformatiu de la intel·ligència artificial i estem compromesos en impulsar el creixement econòmic i la innovació a Onda', ha afegit.

El 15 de maig es durà a terme el primer taller `Potencia la teua Productivitat amb ChatGPT', on els participants aprendran a integrar eficaçment la tecnologia d'aquesta eina en les seues rutines diàries per a augmentar la productivitat i estalviar temps. S'abordaran estratègies per agilitzar tasques, generar idees creatives i millorar l'eficiència en diversos àmbits.

A més, es realitzarà una formació en dues parts sobre `Plan de Negoci amb IA', els dies 22 i 29 de maig. La primera part es centrarà en com utilitzar ChatGPT com una eina clau en la creació i desenvolupament d'un pla de negoci sòlid. Així, els participants aprendran a generar idees, realitzar investigacions de mercat, analitzar dades i elaborar seccions fonamentals del pla. En la segona part, s'aprofundirà en aspectes específics del pla de negoci, com l'anàlisi de riscos i la presentació, utilitzant ChatGPT per a generar contingut rellevant i prendre decisions fonamentals per a l'èxit del negoci.

D'altra banda, s'oferirà la formació `IA en el Màrqueting' el 5 de juny, explorant com aprofitar la intel·ligència artificial en el desenvolupament i execució d'estratègies de màrqueting efectives. Els participants aprendran a millorar la comunicació amb la seua audiència, generar contingut rellevant i optimitzar campanyes de màrqueting en diferents canals.

També es durà a terme el taller `Crea un Pla Econòmic amb IA' el 12 de juny. En aquesta formació, s'explorarà com la intel·ligència artificial pot ser útil per a la planificació i gestió financera personal. Els participants aprendran a establir metes financeres, crear pressupostos i prendre decisions financeres informades.

Finalment, el 19 de juny, es realitzarà el taller `Millora la teua Comunicació amb IA'. S'explorarà com utilitzar eines de intel·ligència artificial, com ChatGPT, per millorar la comunicació amb els clients. Els participants aprendran a oferir respostes ràpides i precises, personalitzar la interacció amb cada client i facilitar una comunicació més fluida i comprensiva en diferents canals.

Inscripcions gratuïtes. Totes les sessions formatives es duran a terme en el centre `Onda Genera' en horari de 18 a 20 hores. Els interessats poden inscriure's de forma gratuïta en...


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana