Onda: L´Ajuntament d´Onda presenta una nova edició de l´Escoleta d´Estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227092_143947/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 06-05-2024
L´Ajuntament d´Onda presenta una nova edició de l´Escoleta d´Estiu

L'Ajuntament d'Onda presenta una nova edició de l'Escoleta d'Estiu, amb la finalitat de facilitar la conciliació laboral i familiar dels ondencs durant el període de vacances estivals.

Enguany comptarà amb tres modalitats, el Pabelló Polifuncional i el CEIP Baltasar Rull, acolliran `Un estiu esportiu', en el qual els joves podran divertir-se amb l'esport; d'altra banda, el Museu de l'Escaiola Manolo Safont, serà partícip de tots aquells que vulguen explorar la seva creativitat amb `Un estiu de ceràmica'. I finalment, també al CEIP Baltasar Rull, es durà a terme `Un estiu temàtic: La màquina del temps', una proposta divertida on els més petits aprendran sobre història mentre s'ho passen bé.

Pel que fa a l'horari, aquest serà de 9h a 13h, no obstant això, s'oferirà un servei d'acollida matinera de 7.30 a 9h; i vespertina de 13 a 14.30h. També es habilitarà un servei de menjador amb un cost extra, en horari de 14.00 a 15.00 h al CEIP Baltasar Rull, sempre que es compti amb un nombre mínim de nens.

La Regidora de l'Àrea d'educació, formació i infància, María Ojeda, ha destacat: 'Estem compromesos a proporcionar un ambient acollidor i estimulant on els xiquets i xiquetes puguen aprendre, créixer i divertir-se, alhora que facilitem la conciliació familiar durant les vacances d'estiu'.

Les famílies interessades podran preinscriure als seus fills/filles, de forma telemàtica, del 20 al 26 de maig a ; i presencialment, els dies 20 i 22 de maig, de 12 a 14h i de 18.30 a 20.30h, a la Casa de la Cultura. Més endavant, a partir del 28 de maig, es publicarà la llista dels admitits a la web de l'Ajuntament d'Onda.

Per a més informació, es realitzarà una reunió informativa el dimecres 19 de juny a les 19.30h a la sala d'actes de la Casa de la Cultura, en la primera planta.

Per a l'edició d'enguany, els preus s'han mantingut en relació a edicions anteriors per facilitar la inscripció a les famílies. La tarifa general és de 3,60Euro per dia, 2,88Euro per dia per al segon germano i 2,70Euro el dia per a famílies nombroses, monoparentals, d'acollida o educadores.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana