Onda: Reciplasa participa en la fira IFAT Munic per accedir als últims avanços mundials en valorització de residus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227661_144361/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 16-05-2024
Reciplasa participa en la fira IFAT Munic per accedir als últims avanços mundials en valorització de residus

Reciplasa ha participat activament en la fira IFAT Munic, la fira de medi ambient més important d'Europa, amb l'objectiu de conéixer els últims avanços en maquinària i tecnologia de tractament i valorització de residus.

El president de Reciplasa, Sergio Toledo, ha mantingut reunions per conéixer les evolucions tecnològiques que s'estan desenvolupant arreu del món i avaluar la possibilitat d'implantar-les en les instal·lacions de Onda.

L'aprovació d'un paquet d'inversions per valor de 4,5 milions d'euros entre 2024 i mitjan 2025 permetrà millorar l'eficiència de les instal·lacions de Reciplasa a Onda i Almassora, reduint l'impacte mediambiental.

La inversió inclou el segellat del vas B del abocador de Onda, amb una inversió de 2,7 milions d'euros, entre altres iniciatives per millorar el servei. Aquestes obres es duran a terme en col·laboració amb la Unió Temporal d'Empreses que gestiona el tractament de residus.

La participació en la fira IFAT Munic forma part de l'estratègia de Reciplasa per incorporar les millors tecnologies i pràctiques en el tractament de residus, amb l'objectiu d'oferir un millor servei als municipis que integren l'empresa.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana