Orpesa: Oropesa remodelar una plaa de Amplries per a convertir-la en centre neurlgic de concerts i esdeveniments culturals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195464_121198/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 13-05-2020
Oropesa remodelar una plaa de Amplries per a convertir-la en centre neurlgic de concerts i esdeveniments culturals

L'Ajuntament d'Orpesa es prepara per a iniciar un nou projecte amb el qual pretn dinamitzar la zona de *Amplries amb l'objectiu de dotar d'activitat les seues tres platges, principal valor turstic del municipi. Aix ho ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez, qui ha assenyalat que aquesta actuaci, l'objectiu de la qual s convertir *Amplries en lloc de referncia d'esdeveniments, trenca amb la tendncia d'altres equips de govern que no invertien fa anys en aquest lloc.

Les obres en *Amplries entren dins de l'adjudicaci d'una srie de treballs a empreses locals que ha impulsat el consistori per a reactivar l'economia i el sector de la construcci davant la crisi de la *COVID-19, amb una inversi prxima als 300.000 euros. Jimnez ha declarat que en el cas concret de *Amplries, els treballs compten amb un pressupost de 18.000 euros i s'iniciaran en deu dies.

Les labors que s'executaran en la zona, ha explicat Jimnez, se centraran en la reforma de la plaa que se situa al final de l'avinguda La Marina i consistiran, fonamentalment, en el canvi de sl, per a donar-li uniformitat a l'espai, l'eliminaci d'una caseta, la creaci d'una tarima fixa, que servir com a escenari, i el canvi de la illuminaci existent per una ms potent que responga a les necessitats del nou espai.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana