Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa treballar 'en sintonia' amb Aerocas per a millorar la connexi amb el municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197349_122829/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 11-02-2021
L'Ajuntament d'Oropesa treballar 'en sintonia' amb Aerocas per a millorar la connexi amb el municipi

L'alcaldessa d'Orpesa, Mara Jimnez, ha mantingut una reuni amb el responsable de turisme de *Aerocas, Jos Gisbert, en la qual s'han abordat les futures accions que es desenvoluparan des de l'aeroport de Castell amb la finalitat d'atraure turistes, tant nacionals com internacionals, fins a la provncia.

Aix ho ha anunciat la *muncipe, qui ha avanat que l'Ajuntament i *Aerocas treballarem en sintonia per a facilitar l'entrada de visitants a la nostra localitat. De fet, un dels prxims projectes que es realitzar s la creaci d'una taula en la qual participaran diferents representants dels municipis turstics de Castell i de la qual Orpesa formar part. Aix mateix, la localitat tamb ser present en les accions promocionals que es duguen a terme des de l'aeroport.

Encara que actualment l'aeroport no compta amb lnies, la idea s poder recuperar la connexi amb Bilbao. Una molt bona notcia per al nostre municipi, perqu rebem un alt percentatge de turistes del Pas Basc, destaca Jimnez, qui ha assenyalat que continuarem reclamant una millor connexi de l'aeroport amb el nostre municipi una vegada *Aerocas recupere les lnies. Amb tot, l'alcaldessa ha valorat de manera molt positiva el nomenament d'un responsable de turisme en l'aeroport, perqu a ms de servir com a infraestructura, t un vessant turstic amb un gran potencial i aix s una cosa que cal esprmer.

Per part seua, la regidora de Turisme, Silvia Arnau, ha ressaltat la importncia de la connexi d'Orpesa amb la resta de destins nacionals i internacionals, per la qual cosa hem d'anar tots de la m per a aconseguir que el nostre municipi siga cada any ms visitat i facilitar al visitant el seu desplaament. Aix mateix, la responsable ha assenyalat que aquest avan suposa una millora per al nostre Pla de Destinaci Turstica Intelligent, un projecte en el qual portem molts mesos treballant.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana