Orpesa: Oropesa entrega diplomes a 30 joves desprs de superar amb xit el curs d'animador turstic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197850_123237/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 25-04-2021
Oropesa entrega diplomes a 30 joves desprs de superar amb xit el curs d'animador turstic

L'alcaldessa, Mara Jimnez, la regidora de Joventut, Jennifer Casa, i la responsable de l'rea de Joventut, Marta *Izquierdo, han fet *estrega aquest dissabte dels diplomes a un total de 30 joves del municipi que han superat amb xit el curs d'animador turstic. Es tracta d'un curs, amb una duraci de 30 hores, en el qual els participants han pogut aprendre les tcniques i recursos de l'animaci turstica en general i, especficament, de l'animaci turstica sostenible.

"s la primera vegada que des de la Regidoria de Joventut apostem per aquesta mena de cursos permanents", explica Casa, qui s'ha mostrat "molt satisfeta per l'acolliment per part dels alumnes i ha aprofitat per a felicitar-los. s per aix que, tal com ha indicat la *muncipe, el consistori estudia llanar una nova convocatria l'any vinent.

D'altra banda, la primera *edila ha recordat que estem treballant de ple en la reforma del Casal *Jove, una installaci que preveiem estiga finalitzada el mes de juliol. D'aquesta manera, els joves tindran all un punt d'informaci i un espai en el qual poder realitzar els cursos oferits per Joventut, assenyala Jimnez.

Cal recordar que el segon dels cursos de formaci permanent per als joves ser el de monitor de menjador escolar, que comenar el prxim 28 d'abril i es prolongar fins al 2 de juny, i en ell s'aprofundir en les activitats de temps lliure dirigides que el temps de menjar i oci en el menjador escolar siga ms saludable i educatiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana