Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa colloca passarelles en Amplries per a facilitar l'accs a la platja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198357_123684/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 20-07-2021
L'Ajuntament d'Oropesa colloca passarelles en Amplries per a facilitar l'accs a la platja

L'Ajuntament d'Orpesa continua realitzant millores a les platges per al gaudi i comoditat de vens i estiuejants. Desprs d'iniciar fa un parell de setmanes els treballs de condicionament del litoral nord del municipi, el consistori est duent a terme aquesta setmana la installaci de diferents passarelles a la platja de Amplries amb l'objectiu de facilitar l'accs al bany dels usuaris de la zona.

Aix ho ha indicat la regidora de l'rea, Mara Jimnez, qui ha especificat que aquestes tasques consisteixen en la collocaci de tres passarelles de formig d'imitaci de fusta que se situaran en la zona enjardinada que existeix en Amplries per a millorar l'accessibilitat dels vens i visitants a la platja. La inversi per a dur a terme aquests treballs, executats per les brigades municipals, ascendeix als 18.000 euros.

Les passarelles tenen una longitud d'entre 4 i 6 metres, depenent de la zona en la qual situen i la necessitat que marque l'espai. Amb tot, tal com assenyala Jimnez, amb aquesta iniciativa pretenem donar resposta a aquesta necessitat que existeix per part dels vens de la zona de *Amplries, els qui portaven temps reclamant aquesta actuaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana