Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa amplia els serveis de gesti mediambiental


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198449_123768/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 03-08-2021
L'Ajuntament d'Orpesa amplia els serveis de gesti mediambiental

El municipi d'Orpesa continua en la seua ferma aposta per la sostenibilitat amb la recent ampliaci dels serveis relacionats amb la gesti mediambiental. Aix, l'Ajuntament ha augmentat el pressupost destinat a la neteja viria i la recollida i gesti de residus en 354.000 euros anuals, la qual cosa es tradueix en un increment del 19%.

Aix ho ha anunciat el regidor de l'rea, *Jodi Llopis, qui explica que hem incorporat al servei -prestat per *FOBESA des de 2009- la fracci orgnica de residus, amb 120 nous contenidors de crrega posterior de 1.000 litres que s'installaran en la localitat de manera gradual. Es tracta d'un servei en el qual s'inclou la recollida a grans productors i amb el qual es pretn conscienciar a la ciutadania sobre la importncia del reciclatge de productes orgnics, incideix l'edil.

Amb tot, la remodelaci i transformaci dels soterrats i l'ampliaci d'aquests serveis permetr comptar amb un total de 148 contenidors d'envasos, 140 de paper i cart i 126 de resta, que seran agrupats en 120 illes de recollida amb l'objectiu de facilitar la tasca de reciclatge als vens i venes de la localitat. Aix mateix, en temporada alta, especialment els diumenges i festius, s'ha ampliat l'equip d'escombratge manual i duplicat el nombre de dies en qu es duu a terme el servei d'aigualeig de carrers amb cuba.

En aquest sentit, Llopis recorda que tamb s'ha ampliat la freqncia de neteja d'escombratge manual, especialment els diumenges i festius, i s'ha duplicat el nombre de dies en qu es duu a terme el servei d'aigualeig de carrers amb cuba. Tot aix amb el ferm comproms de millorar la qualitat de vida dels *oropesinos i *oropesinas.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana