Plana Alta: El festival Feslloc anuncia que 'tira endavant per salvar la msica en valenci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195359_121108/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | Cultura | 08-05-2020
El festival Feslloc anuncia que 'tira endavant per salvar la msica en valenci'

El festival Feslloc que est previst que se celebri els dies 9, 10 i 11 de juliol a Benlloc, la Plana Alta, "tirar endavant malgrat la crisi de la Covid-19". L'organitzaci ha decidit que enguany l'edici ser "ms difcil de fer que mai, per tamb ms important, necessria, solidria i activista". Tot i les "evidents complicacions pressupostries que es deriven de haver de reduir l'assistncia de pblic, el festival ha considerat que s la seua obligaci ara ms que mai salvar, dintre de les humils possibilitats del festival, les persones que es dediquen a la msica en valenci".
El Feslloc s una associaci sense nim de lucre que treballa per a la promoci de la cultura en valenci i l'oci amb contingut crtic formada per l'Ajuntament de Benlloc i Escola Valenciana.

La prxima semana es donaran ms detalls al respecte, per ja han deixat caure un canvi de lloc d'escenari, d'horari -passar a ser diurn- i la reducci d'assitents.

"S'est treballant per oferir un format molt cuidat i de proximitat amb els msics, sempre seguint les recomanacions sanitries i adaptant-se al que puga anar passant. L'edici ser un acte de solidaritat i activisme amb els treballadors de la cultura, ja de per si precaritzats, i que s'han vist seriosament afectats per la pandmia, per aix, s'estan estudiant diverses frmules per remunerar-los el mxim possible".

Prompte el festival anunciar el cartell final amb "algunes sorpresas". Les persones que ja havien adquirit la seua entrada podran escollir si assistir al festival d'enguany, guardar l'entrada per l'any vinent o demanar el retorn de l'import.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana