Plana Alta: CSIF Presons no acudirà a l'acte de celebració de la festivitat de la Mercè a Albocàsser


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213748_134954/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 21-09-2023
CSIF Presons no acudirà a l'acte de celebració de la festivitat de la Mercè a Albocàsser

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha anunciat que enguany no participarà en els actes organitzats per commemorar la festivitat de la Mercè, patrona del funcionariat d'Institucions Penitenciàries, i que tindran lloc el proper dilluns, 25 de setembre, en les instal·lacions del centre penitenciari de Castelló II, ubicat a Albocàsser.

Des de CSIF expliquen que aquesta mesura de protesta té com a objectiu denunciar la manca d'equiparació salarial i l'absència total de millores laborals per al personal que treballa en els centres penitenciaris.

La central sindical destaca que l'acte s'utilitza per vendre unes condicions irreals i falses, pel que els treballadors no senten que siga propi. Amb aquesta protesta, CSIF busca posar en evidència problemàtiques com la manca d'igualtat salarial i la manca de millores en les condicions de treball.

Des de CSIF es denuncia la manca de recursos i formació adequada, la manca de promoció professional, mancances en aspectes bàsics com l'uniforme i l'estat obsolet de les instal·lacions. En el cas del centre d'Albocàsser, també es destaca la manca de servei de neteja i el tancament de la cafeteria.

A més, la central sindical ressalta que no poden celebrar res junt amb aquells que no demostren interès per la situació real dels treballadors i no fan res per millorar les condicions. Per aquest motiu, CSIF no acudirà a l'acte de celebració de la festivitat de la Mercè.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana