Plana Baixa: Lorena Bonifás, nueva alcaldesa de Chóvar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/6/208643_131884/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 15-06-2023
Lorena Bonifás, nueva alcaldesa de Chóvar

Els veïns de Chóvar, una xicoteta localitat de l'Alt Palància reconeguda per la qualitat de les seues aigües, van decidir el passat 28 de maig que fora Lorena Bonifás, la candidata del Partit Popular, la que ocupara l'alcaldia els pròxims quatre anys.

La candidata del PP tenia com a rival a la seua germana, Cristina Bonifás, presentant candidatura també en el municipi, representant al PSOE. 'Som germanes per damunt de ideologies', assenyala Lorena Bonifás, i 'eixa relació és inquebrantable. Al final, totes dues volem el millor per al nostre poble', considera.

La futura alcaldessa va rebre el diumenge 28 de maig 126 vots dels seus veïns, 29 més que la seua germana, el que li va atorgar la majoria de vots que es tradueixen en quatre regidors. Majoria absoluta per a governar amb un PSOE que ocuparà l'oposició, amb tres regidors.

Lorena Bonifás està decidida a governar des de l'escolta activa, la participació i el consens, perquè el repte és avançar i prosperar per a què Chóvar siga destinació i no un poble de pas. Des de la sanitat fins a l'educació, des de les comunicacions i carreteres fins a les infraestructures i serveis bàsics, l'alcaldable del PP té previst treballar pel benestar dels seus veïns.

En aquest repte polític, Lorena Bonifás es trobarà cara a cara amb la seua germana, però està convençuda que tots dos partits treballaran pel objectiu comú. La nova alcaldessa ha declarat que 'crec que ho farem bé, nosaltres com a govern i ells com a oposició. És el que desitge i el que ens demanen els nostres veïns. I jo aniré a treballar perquè siga una realitat'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana