Segorbe: La rehabilitaci del Tur de l'Estrela, prxima a la seua fi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195097_120875/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 18-04-2020
La rehabilitaci del Tur de l'Estrela, prxima a la seua fi

Desprs de superar diferents avatars tant climatolgics com de salut pblica, a causa de la pandmia del *Covid-19, la rehabilitaci del Tur de l'Estrela es troba prxima la seua fi.


Aprofitant aquesta fase final de les obres, per recomanaci tcnica, s'est realitzant un clarege de pins existents en els vessants i en el cim. Est clarege s'est realitzant a causa de dos motius:

1. La seguretat de les persones pel risc de caiguda d'algun pi, com va ocrrer amb el temporal del gener passat
2. Evitar la deterioraci de les runes rehabilitades, no podem oblidar que les mateixes sn B d'Inters Cultural. Aquests sn els motius del clarege que s'est realitzant.

La finalitzaci d'aquesta rehabilitaci del Tur de l'Estrela i la seua consegent posada en valor servir d'estmul per al turisme. Aix quan superem aquesta pandmia causada pel *COVID 19, estarem preparats per a oferir oportunitats a aquells que desitgen visitar-nos i *sto contribuir a la recuperaci econmica i social de Segorbe.


El Tur de l'Estrela est declarat B d'Inters Cultural ( *BIC ). El setembre passat van comenar les obres de rehabilitaci de les muralles i bateries existents en aquest Cerro, amb l'objectiu de restaurar les originals de la segona guerra Carlista.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana