Segorbe: La Cambra concedeix el seu Guard *Accord a la Qualitat Social 2020 a Vivers Mes de Valero


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/198044_123405/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 25-05-2021
La Cambra concedeix el seu Guard *Accord a la Qualitat Social 2020 a Vivers Mes de Valero

Reunit el jurat del Guard *Accord a la Qualitat Social de la Cambra de Comer de Castell, ha resolt reconixer a l'empresa Vivers Ms de Valero de Segorbe amb el citat guard en la seua edici 2020, l'objectiu de la qual s fomentar el comproms de les empreses de la nostra provncia cap a les preocupacions socials, laborals, mediambientals, d'igualtat oportunitats i/o d'inclusi social que afecten la nostra societat desenvolupant bones prctiques de qualitat social.

Vivers Ms de Valero, porta ms de 25 anys dedicant-se al cultiu de planta ornamental d'exterior de gran qualitat i cultivada en installacions certificades, complint amb la normativa de sanitat vegetal i mediambiental. La seua constant innovaci en els cultius, fa que l'empresa continue fent complir el seu objectiu de fer un mn ms verd.

L'entitat guardonada enguany s un exemple d'empresa inclusiva en temps difcils, per la seua contribuci a la formaci professional dels collectius ms vulnerables, alhora que dinamitza l'activitat econmica d'una zona rural desfavorida com s la comarca de l'Alt Palncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana