Segorbe: 'Mare' arriba a Segorbe, un viatge teatral a la València dels 80


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227091_143946/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227091_143946/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 06-05-2024
'Mare' arriba a Segorbe, un viatge teatral a la València dels 80

El Teatre Serrano de Segorbe es prepara per acollir 'Mare', una emotiva obra teatral ambientada en un barri obrer valencià dels anys 80, el pròxim diumenge 12 de maig a les 19:00 hores.

La obra, creada per Rocio Ladron de Guevara, Laura Valero i Fernando Soler, transporta al públic a la València d'aquells temps, combinant drama, humor, poesia, música i dansa en un viatge al passat que honora les figures femenines de les famílies.

Les entrades per 'Mare' es poden adquirir tant en el MAES (Museu d'Arqueologia i Etnologia) com en taquilla el dia de la funció, i estan disponibles en línia per 7 euros. L'edat recomanada per a gaudir de l'obra és a partir dels 14 anys.

La regidora de Cultura de Segorbe, Marisa Lopez, ha expressat el seu entusiasme per presentar 'Mare' en el Teatre Serrano, destacant la capacitat de l'espectacle per commoure els espectadors. Aquest muntatge forma part de l'agenda cultural variada que impulsa l'Ajuntament de Segorbe.

'Mare', guanyadora del V Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica - Fundació SGAE en 2021, destaca per la seua sensibilitat i capacitat terapèutica per emocionar el públic, abordant el tema de l'educació des de diferents perspectives. La elecció d'aquesta data coincideix amb la commemoració del Dia Internacional de la Família el 15 de maig.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana