Torreblanca: El PP de Torreblanca exigeix solucions per a vens i negocis d'hostaleria afectats per la inundaci del passeig martim


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198837_124104/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 26-09-2021
El PP de Torreblanca exigeix solucions per a vens i negocis d'hostaleria afectats per la inundaci del passeig martim

El Partit Popular de Torreblanca defensar en el prxim ple la cerca de solucions per als problemes d'inundacions que pateixen vens de primera lnia de costa i negocis d'hostaleria de la platja de *Torrenostra. Des que l'any 2016 el PSOE iniciara una reforma parcial del passeig martim amb crrec a les arques municipals, els carrers Sant Joan i Alcalde Benito Bayarri pateixen constants acumulacions d'aigua amb cada temporal de pluges "que tarda dies a evacuar-se".

De fet, Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, s'ha reunit amb afectats, tant residents com propietaris de negocis d'hostaleria, "que s'han vist en la tessitura d'haver d'adquirir les seues prpies bombes de buidatge per a evitar destrosses en els seus negocis que generen despeses ms quantioses".

La iniciativa que Agut defensar en el ple del prxim dijous "t per objecte resoldre un problema que els vens d'aquests carrers no han generat, sin que ha vingut provocat per una intervenci municipal que ens va costar a tots de les nostres butxaques 225.000 euros". "El cansament de vens i negocis s absolut, indignats davant un ajuntament que senzillament els ignora. I en parallel, els turistes que ens visiten s'enfronten a inundacions que traslladen una imatge negativa d'una localitat que t desitjos de convertir-se en referent turstic de la nostra provncia". Per tot aix, "el que sollicitem no s una altra cosa que reparar el mal creat, promovent un projecte de reforma que briga sobreeixidors que evacuen els pluvials que s'acumulen amb cada temporal".

Des del PP, "confiem que el PSOE deixe de donar l'esquena a aquests afectats i atenga les seues demandes". "Per part nostra, seguirem al seu costat perqu el mal ocasionat durant tots aquests anys ha generat una despesa extraordinria per a famlies i negocis provocat per un projecte mal executat i un ajuntament que en lloc de reparar el seu error ignora la seua culpa i abandona als afectats".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana