Torreblanca: L'Ajuntament de Torreblanca triplicarà els punts de recollida selectiva de residus per facilitar el reciclatge


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/226888_143794/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 01-05-2024
L'Ajuntament de Torreblanca triplicarà els punts de recollida selectiva de residus per facilitar el reciclatge

L'Ajuntament de Torreblanca durà a terme en els pròxims dies una profunda renovació del sistema de gestió de residus amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva i fer més fàcil als seus veïns i comerços el dipòsit dels residus que generen en els nous contenidors.

L'equip de Govern municipal té previst triplicar en breu els punts de recollida selectiva, passant de 35 a 106 punts en tot el terme municipal. Es va dur a terme aquesta profunda transformació del servei aprofitant la implantació dels nous contenidors marrons, per dipositar els residus orgànics.

Una altra important novetat és que es recollirà el cartró pels comerços, porta a porta, un dia a la setmana. L'alcaldessa, Tania Agut, ha destacat que aquest treball conjunt amb Fobesa marcarà un abans i un després en la gestió de residus en la localitat.

El canvi de contenidors vindrà acompanyat d'una campanya de conscienciació i ensenyament sobre el reciclatge. A més, s'impartirà a l'escola pública una `reciclase' per explicar als estudiants la utilització dels nous contenidors de forma eficient.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana