Torreblanca: L'Ajuntament de Torreblanca completa la maquinària del gimnàs municipal per reforçar el servei


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229025_145298/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 09-06-2024
L'Ajuntament de Torreblanca completa la maquinària del gimnàs municipal per reforçar el servei

El Ayuntamiento de Torreblanca porta un any treballant per potenciar l'activitat esportiva al municipi i millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. Per això acaba d'ampliar el catàleg de maquinària esportiva al gimnàs municipal i així reforçar el servei.

Aquesta mateixa setmana, s'ha instal·lat una completa màquina multifunció de musculació, gràcies a la qual els usuaris podran realitzar infinitat d'exercicis i ampliar les rutines esportives. A més, també s'ha reforçat l'equipament amb 15 bicicletes de spinning, una activitat molt demandada pels usuaris.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha assegurat que en l'equip de Govern volen potenciar l'activitat esportiva al municipi i per això és necessari realitzar una inversió en equipament, ja que els veïns necessitaven que l'Ajuntament millorés la utilitat de les instal·lacions.

El regidor d'Esports, Paco Domènech, ha estat treballant en la millora de les infraestructures i equipament de la zona esportiva de Torreblanca, supervisant la instal·lació del nou material del gimnàs juntament amb l'alcaldessa, Tania Agut.

A més de l'ampliació de l'equipament del gimnàs, també es van realitzar treballs de manteniment al camp de futbol municipal la temporada passada, amb l'objectiu de millorar la seguretat i comoditat tant dels esportistes com del públic que acudeix al recinte.

Es van reparar graderies, accessos, parets i baranes del camp de futbol, que presentaven signes de deteriorament. Aquestes accions formen part del compromís de l'Ajuntament per promoure l'activitat esportiva i la qualitat de vida dels ciutadans de Torreblanca.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana