Vall d'alba: El PSPV-PSOE de Vall d'Alba denúncia la "impossibilitat" de què l'equip de govern del PP els informe de les mesures pel Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194785_120553/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 26-03-2020
El PSPV-PSOE de Vall d'Alba denúncia la
La portaveu del grup municipal Estela Capdevila Garcia demana que els deixen participar en la gestió d'esta emergència sanitària fent els seus suggeriments
El PSPV-PSOE de Vall d'Alba ha presentat un escrit a l'alcaldia de l'ajuntament per a traslladar el seu malestar davant la "impossibilitat" de què l'equip de govern del Partit Popular els informe, "degudament i com a membres de la corporació municipal", de les mesures i les decisions que s'estan prenent davant l'emergència sanitària del Covid-19. A més a més, la portaveu del grup municipal Estela Capdevila Garcia demana que els deixen participar en la gestió d'esta crisi fent els seus suggeriments i aportacions que estimen adequats.
Capdevila explica que "tenim constància que, a la majoria de municipis de la província, i en concret als municipis veïns com Cabanes, Atzeneta i les Useres, s'estan convocant plenaris extraordinaris via telemàtica per posar en coneixement de tots els grups municipals les decisions i actuacions que s'estan duent a terme per motius de l'emergència sanitària, i que demostren la lleialtat institucional que se'ns suposa com a servidors públics". No obstant això, la portaveu del grup municipal critica que això mateix no s'estiga fent en l'Ajuntament de Vall d'Alba.
Així i tot, el PSPV-PSOE de Vall d'Alba, vol fer públic el seu suport a les mesures preses per part de la Junta de Govern de la Vall d'Alba en compliment de les directrius establertes pel Govern de la Nació, la Generalitat Valenciana i les autoritats sanitàries competents. També manifesten el suport i posada a disposició de l'administració local "per tot allò que siga necessari".
"Tots i cadascun dels regidors del PSPV es posa a disposició dels veïns i veïnes així com de l'equip de govern, per a ajudar en totes les situacions en les quals l'acció municipal puga ser un alleujament, estímul o remei a les dificultats que està passant el nostre poble", afirma Capdevila.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana