Vila-real: Benlloch lamenta la situaci en lEMD, nica i referent a la Comunitat, i convocar la setmana que ve una reuni


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 05-12-2019
 

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha lamentat la situaci creada arran de la licitaci de l'Escola Municipal de Dansa Contempornia de Vila-real (EMD), una escola nica i referent a la Comunitat Valenciana, de la qual la ciutat de Vila-real ens sentim profundament orgullosos. D'aquesta manera, Benlloch respon a les declaracions realitzades aquest mat per la directora de lEMD, Pepa Cases, manifestant el seu malestar per una problemtica de la qual no hi ha hagut notcia fins hui en l'Alcaldia.
La nova llei de contractes, en vigor des de l'any 2017, est posant-nos cada vegada ms complicada la gesti als ajuntaments, per aquesta s la primera notcia que tenim en Alcaldia de la situaci que la licitaci dels contractes ha provocat a les escoles municipals. Escoles de dansa i teatre- que continuen sent un dels puntals del nostre projecte de ciutat. Una ciutat que creu en la cultura i en la formaci i que est orgullosa del treball que l'Escola Municipal de Dansa, amb Pepa Cases al capdavant, ha realitzat a Vila-real des de la seua creaci l'any 2012, agrega Benlloch.
Per aquest motiu, el primer edil t previst convocar la setmana que ve una reuni, a fi de tractar la qesti, garantint, en qualsevol cas, la legalitat del procs i el manteniment i potenciaci de les escoles municipals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana