Vila-real: Vila-real amplia la xarxa de prquings amb un aparcament al costat de la seu de la Mur i garanteix la normalitat en les activitats i el ball de Cap d'any


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-12-2019
 

L'associaci de jubilats i pensionistes La Mur podr celebrar la festa de cap d'any i les activitats habituals amb normalitat en la seua seu social, grcies a l'acord aconseguit per l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. La soluci adoptada inclou la incorporaci d'un nou prquing pblic a la xarxa d'aparcaments en superfcie habilitada per l'Ajuntament en els ltims anys, amb reserva de places per als socis de la Mur.
En aquestes ltimes setmanes, els usuaris de l'associaci de jubilats no han pogut acudir a la seua seu per alguns problemes de carcter tcnic que, finalment, amb una gesti callada i efica, hem pogut contribuir a desbloquejar des de l'Ajuntament, valora Obiol. En aquesta lnia, l'alcalde garanteix als pensionistes de la Mur que podran retornar en breu a la seua seu i, en particular, participar en les activitats previstes per a la celebraci de la nit de Cap d'any. Les associacions de jubilats i pensionistes fan una labor fonamental a la ciutat, amb activitats d'assistncia i serveis i programes ldics que afavoreixen l'envelliment actiu. Per aix, des de l'equip de govern de Vila-real collaborem tamb amb aquestes entitats, en la lnia de la nostra aliana amb la societat; en aquest cas, amb un acord que no sols garantir el normal funcionament de la seu social de la Mur, en particular en aquestes dates tan especials, sin que tamb revertir en benefici de tota la ciutadania, detalla Benlloch.
En concret, el primer edil i el regidor de Territori han aconseguit un acord per a incorporar un solar prxim l'antic magatzem de Marcet- a la xarxa d'aparcaments pblics en superfcie de l'Ajuntament, a travs d'un comodat amb el seu actual propietari, la Caixa Rural Vila-real. El solar s'adequar com a aparcament, com hem fet en altres punts de la ciutat, el ms recent el del carrer de Jaume Roig, per a l's de tota la ciutadania, reservant a ms una srie de places per als socis de l'associaci de la Mur, detalla Obiol. D'aquesta manera, no sols garantim la reserva suficient de places per als usuaris del local sin que tamb ampliem i reforcem el nostre pla d'aparcament municipal, amb el qual en els ltims anys hem habilitat places de prquing en diferents punts de la ciutat, donant aix resposta a una de les principals necessitats manifestades per la ciutadania, agrega.
A ms de l'habilitaci del prquing, l'Ajuntament collabora amb la Mur en la gesti de diferents trmits administratius per a assegurar la realitzaci de les activitats de l'entitat i les extraordinries amb motiu de nit de Cap d'any i Any Nou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana