Vila-real: La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell arriba a Vila-real el 5 de febrer com a meta de la primera etapa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192254_118413/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192254_118413/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-01-2020
La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell arriba a Vila-real el 5 de febrer com a meta de la primera etapa

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell tornar a recalar a Vila-real el prxim mes de febrer, com a meta de la primera etapa de la prova ciclista de referncia a la Comunitat. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, el director de la Volta, ngel Casero, i el director del Banc Sabadell, Diego Escon, han presentat hui els detalls d'aquest primer final d'etapa.
Des de l'Ajuntament de Vila-real estem molt illusionats que una carrera tan prestigiosa done nom a la nostra ciutat, ha assegurat l'edil. Durant l'any tenim grans esdeveniments de ciclisme a Vila-real, per aix s un orgull acollir, un any ms, la Volta a la Comunitat Valenciana en el nostre municipi, ha incidit Serralvo.
La primera etapa de la Volta, prevista per al dia 5 de febrer, eixir des de Castell a les 11.40 hores, i arribar a Vila-real a les 16.15 hores, concretament a l'avinguda de Frana, desprs d'haver recorregut gran part del municipi. Estem molt contents de fer una arribada a una ciutat que te tanta afici al ciclisme, i esperem que la joventut puga veure's reflectida, a travs d'aquesta carrera internacional, en el camp professional, ha explicat Casero.
La 71a edici de la Volta, que compta amb 12 equips World Tour, set equips continental professionals i dos continentals, t prevista una arribada a lesprint a Vila-real, amb ms de 140 corredors a aproximadament 60 km/h. Una arribada majestuosa en la qual ensenyarem Vila-real de punta a punta, ja que per a nosaltres s molt important ensenyar la nostra terra i paisatges des dun punt de vista turstic, agrega Casero.
Per part seua, Escon assegura que grcies a aquestes collaboracions podem continuar creant un esdeveniment nic, com aquesta carrera ciclista, que a ms promou a Vila-real i a la Comunitat Valenciana. L'any passat la carrera va arribar a ms de 190 milions de llars en 130 pasos diferents, 15 d'ells a travs de la televisi en directe. Enguany la Volta ja compta amb 290 periodistes acreditats de 78 mitjans de comunicaci, per la qual cosa l'impacte meditic ser encara ms alt, ha incidit l'organitzador de l'esdeveniment, que semetr en directe pel canal Eurosport. L'impacte econmic de la prova, per la seua banda, s'estima en 14 milions d'euros.
Intentarem que tots els collegis isquen a veure la carrera, i convidem a tots i totes les ciutadanes de Vila-real a formar part d'aquest esdeveniment, en el qual tamb esperem veure participar al nostre ciclista estrela, Sebastin Mora, conclou Serralvo. Casero confirma que estan a l'espera que Movistar trasllade l'alineaci per a saber si el campi del Mn vila-realenc estar present en la prova.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana