Vila-real: El PP de Vila-real reitera la urgncia d'activar ajudes d'emergncia per a autnoms i pimes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197058_122590/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-01-2021
El PP de Vila-real reitera la urgncia d'activar ajudes d'emergncia per a autnoms i pimes

El Partit Popular de Vila-real ha realitzat hui una roda de premsa per a fer balan de les propostes dels populars enfront de la greu situaci de pandmia que viu la Comunitat Valenciana.

El regidor del PP, Adrin Casab, ha sigut l'encarregat d'explicar la postura del PP respecte a com la pandmia i les mesures de la Generalitat estan afectant els autnoms i empreses locals, especialment al sector de la restauraci que apunta ja a la ciutat a prdues del 75%, respecte a l'any anterior i uns 250 treballadors en atur.

Per desgrcia, estem assistint al tancament de comeros i de locals, la qual cosa suposa un dur colp per a l'economia local. Casab ha assenyalat que entenem que cal prendre mesures per a frenar la pandmia, per tamb entenem que cal donar solucions a la greu situaci que estan vivint els autnoms i empresaris de Vila-real.

Cal prendre mesures urgents que palen, en la mesura del possible, les conseqncies de paralitzar l'activitat econmica ja que el fre en l'activitat, el tancament de l'hostaleria, afecta tamb a altres empreses lligades a aquest sector.

Adrin Casab ha recordat que el PP de Vila-real est des que esclatara la pandmia presentant proposades a favor dels vens, dels autnoms i les pimes de la localitat. Propostes que contrasten amb la negativa de l'equip de govern en un any especialment difcil i que en el cas de Vila-real, a ms, s'enfronten a una pujada d'impostos per part de l'Ajuntament.

El popular ha explicat que els autnoms continuen fent front al pagament de tots els seus impostos malgrat que se'ls impedeix realitzar la seua activitat i ha recordat que moltes localitats del voltant estan activant ajudes d'emergncia econmica per a la seua activitat. Des del PP creiem que cal ajudar a les empreses locals, ara ms que mai i, sobretot, ajudar a mantindre l'ocupaci.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana