Vila-real: Comproms per Vila-real sollicita ms manteniment per a la zona verda i recreativa de lantiga Alaplana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197088_122615/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/1/197088_122615/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/1/197088_122615/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 16-01-2021
Comproms per Vila-real sollicita ms manteniment per a la zona verda i recreativa de lantiga Alaplana

Comproms per Vila-real sollicita a l'equip de govern de PSOE i Podem que tinga consideraci tamb de la perifria de la ciutat i que faa un manteniment ms adequat de la zona verda i recreativa de l'antiga fbrica Alaplana.
El Grup Municipal, encapalat per Maria Fajardo, ha pogut comprovar, arran de les queixes venals, que en els ltims temps l'atenci que es presta a aquesta zona no s suficient. Sabem que s una zona apartada, per no per aix significa que no s'utilitze i que els vens que viuen en aquesta rea hagen de sentir-se menyspreats, apunta Fajardo, qui assenyala que tamb molts residents en altres barris de la ciutat es desplacen sovint fins ac perqu els seus fills juguen amb major llibertat al parc o munten amb bicicleta, a ms de realitzar exercici en la zona habilitada a aquest efecte.
Fa algun temps ja vam denunciar que hi havia als voltants una espcie de cementeri de contenidors que donava una imatge poc curada i ara hem de fer-nos ress tamb d'altres qestions que hem comprovat i que ens han traslladat, grcies a la campanya Maria tescolta, que tots els dimecres obri les portes de la nostra seu perqu qualsevol persona que tinga una queixa o suggeriment ens la faa arribar perqu nosaltres ens encarreguem de traslladar-la a l'Ajuntament o, si s a la nostra m, donar-li soluci, explica. Com a exemples, Fajardo cita les mplies zones de matolls que creixen descontrolats en tota una quadra que es troba tan sols creuant la vorera del recinte on est el parc. Tamb posa de manifest l'existncia d'algunes lluminries en les quals fa molt de temps que els cables estan al descobert, en no haver-se reposat les tapes, la qual cosa suposa un perill. Aix mateix, assenyala que els vens es queixen que quan es neteja, es fa amb aigua pressi des del centre del carrer cap a les voreres, la qual cosa fa que la brutcia es desplace i les voreres acaben impracticables, per la qual cosa haurien d'intentar canviar el sistema de neteja, ja que el que fa s embrutar encara ms, conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana