Vila-real: Vila-real rep les obres de provement per a garantir les necessitats hdriques del polgon de la carretera d'Onda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197728_123126/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197728_123126/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-04-2021
Vila-real rep les obres de provement per a garantir les necessitats hdriques del polgon de la carretera d'Onda

L'Ajuntament de Vila-real ha formalitzat la recepci de les obres de provement per a garantir les futures necessitats hdriques del polgon de la carretera d'Onda. Els treballs, executats per l'empresa Facsa, han suposat la creaci d'un nou punt de subministrament de la xarxa del Consorci d'Aiges de la Plana al provement d'aigua potable de la ciutat. Per a aix s'ha installat una conducci que connecta la xarxa del consorci amb el depsit regulador de 9.000 metres cbics d's industrial que es va construir amb les obres d'urbanitzaci del polgon de la carretera d'Onda.
El regidor de Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha estat present en l'acte administratiu de recepci d'obres, al costat dels tcnics municipals i de l'empresa adjudicatria. Valverde ha subratllat que aquest projecte dna resposta a les necessitats presents i futures d'aquelles empreses que ja estan installades o vulguen installar-se en aquesta zona industrial. D'aquesta manera, dotem de millors serveis a un polgon que s estratgic per a Vila-real dins del nostre Pla municipal de reindustrialitzaci, afig l'edil.
Els treballs han consistit en la installaci d'una conducci de 400 mm de dimetre nominal, tal com detallen des de l'empresa. L'encreuament amb l'autopista AP-7 s'ha executat mitjanant la clava d'una canonada d'acer de 800 mm de dimetre nominal, que serveix com a protecci a la conducci de provement. En la parcella del depsit s'ha installat un grup de bombament capa d'elevar 200 m/h a 10 metres columna d'aigua (mca) per a garantir la pressi necessria de subministrament. Mitjanant aquesta actuaci es podr proveir amb aigua procedent del Consorci d'Aiges de la Plana a la zona industrial de la carretera d'Onda. Les obres van ser adjudicades per un import de 315.338 euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana