Vila-real: Xarxa Teatre presenta un recorregut pels seus espectacles més importants en el seu 40è aniversari


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/204782_129526/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 27-04-2023
Xarxa Teatre presenta un recorregut pels seus espectacles més importants en el seu 40è aniversari

La companyia de teatre de carrer Xarxa Teatre compleix 40 anys i ho celebra amb un homenatge per part del Vila-real Talent. Els creadors de la companyia, Leandre Escamilla, Nel·lo Vilanova i Mireia Marqués, asseguren tindre una gran satisfacció per aquest reconeixement públic i perquè ho comparteixen amb altres artistes del seu poble.

En el recorregut pels espectacles més destacats de la seua trajectòria, Xarxa Teatre oferirà una repassada a escenes mítiques des d'un punt de vista diferent. La companyia ha portat el nom de Vila-real per terres nacionals i internacionals, i el seu desig de tornar a conviure al carrer amb milers de ciutadans ha arrelat de nou amb molta força després de la paralització de la seua activitat escènica durant la pandèmia.

Xarxa Teatre ha aconseguit grans èxits amb la seua proposta artística innovadora i diferent al llarg dels seus 40 anys d'activitat professional. Aquesta companyia ha visitat alguns dels majors festivals del món, compartit escenaris amb artistes de primer nivell de tot el planeta, establint amistats i aprenent d'altres cultures, altres races i altres religions. També ha aconseguit exportar la tradició valenciana per tot el món amb espectacles totalment moderns que han redefinit el discurs escènic a les nostres terres.

La companyia ofereix un teatre festiu, d'arrel, participatiu i compromès, i el seu constant desig d'innovar els manté en primera línia entre les companyies del circuit mundial. Xarxa Teatre és evolució, innovació, apreci per la humanitat a partir de la nostra terra, art i alegria compartida al carrer amb tots els ciutadans.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana