Vila-real: El Globet Groguet, un esdeveniment solidari que uneix a Conquistando Escalones i el Villarreal CF


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207688_131365/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 29-05-2023
El Globet Groguet, un esdeveniment solidari que uneix a Conquistando Escalones i el Villarreal CF

L'associació Conquistando Escalones i el Villarreal CF s'uneixen una vegada més per organitzar la segona edició del Globet Groguet, un campionat solidari de globus que busca recaptar fons per a la investigació de la Distrofia Muscular de Cintures 1F/D2 i el VIH. L'esdeveniment es portarà a terme el diumenge 4 de juny a la Fan Zone de l'Estadi de la Ceràmica, previ al partit entre el Villarreal i l'Atlètic de Madrid de l'última jornada de lliga.

El campionat comptarà amb un camp de 3x3 i els participants hauran d'esquivar obstacles per evitar que el globus toque el terra. Els guanyadors podran endur-se premis com a samarretes signades per la plantilla del Villarreal CF, entrades per al partit esmentat i per Port Aventura i experiències gastronòmiques en diferents llocs.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web de l'associació Conquistando Escalones.

La finalitat de l'esdeveniment és recaptar fons per a seguir investigant la Distrofia Muscular de Cintures 1F/D2 i el VIH. Es poden fer donacions en l'enllaç corresponent i durant el campionat s'habilitaran urnes per fer-ho en persona.

A més, entre aquells que donin a partir de 5 euros es sortejaran regals com a entrades per Port Aventura, una samarreta del Villarreal CF signada i experiències gastronòmiques en diferents llocs. El sorteig es realitzarà en directe a través del canal de Twitch del president de Conquistando Escalones.

Conquistando Escalones és una associació formada per afectats per una malaltia rara, genètica, hereditària i degenerativa anomenada Distrofia Muscular de Cintures 1F/D2. L'associació sufraga les investigacions d'un ampli grup de científics que busquen una cura per a la seua dolència i alhora nous tractaments per al VIH.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana