Vila-real: Obert el termini per sol·licitar plaça a la Fira de Santa Catalina a Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214872_135717/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/10/214872_135717/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 08-10-2023
Obert el termini per sol·licitar plaça a la Fira de Santa Catalina a Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real ha anunciat que ja està obert el període perquè els comerços interessats puguen sol·licitar una plaça a la pròxima Fira de Santa Catalina, la qual es celebrarà el 26 de novembre. La fira, declarada Festa d'Interés Turístic Autonòmic en 2022, comptarà amb un màxim de 290 llocs autoritzats.

Les sol·licituds hauran de ser remeses abans del 20 d'octubre. Es donarà prioritat als productes típics nadalencs, com ara pessebres, decoració, torrons, joguets, fruits secs i productes artesanals tradicionals. També s'admetran productes alimentaris preparats o expedits amb instal·lacions autoritzades i complements personals acords a l'esperit de la fira.

D'altra banda, no es permetran llocs de venda de roba, sabates, tèxtil i cuir de procedencia no artesanal, ni complements personals de venda generalista o aliments sense autorització sanitària. A més, es reserva un espai perquè les ONGs i associacions difonguen les seues activitats, amb 20 llocs disponibles.

L'Ajuntament ha enviat als comerciants les instruccions detallades i la resolució de la convocatòria, les quals també estan disponibles en el tauler electrònic de l'Ajuntament. Les sol·licituds podran ser remeses de manera presencial, telemàtica o per correu ordinari al Registre municipal.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana