Vila-real: Agenda d'actes del 8-11 de desembre a Vila-real


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-12-2023
 

El divendres 8 de desembre, a les 10:15 a. m., es durà a terme la recepció de la imatge de la Puríssima del Poble a la plaça Major. A les 10:30 a. m., tindrà lloc la festivitat de la Puríssima del Poble, amb una missa, processó claustral i retorn de la imatge a l'església Arquebisbal. A la 1:00 p. m., s'inaugurarà el Betlem del Casal d'Acció Cultural del País Valencià al Casal Jaume I. A la vesprada, s'iniciarà el Betlem monumental de Toni Carmona al carrer Rosalía de Castro i el IV Betlem monumental de Playmobil a la Casa de l'Oli.

El dissabte 9 de desembre, a les 7:00 p. m., es durà a terme un concert de laüt a càrrec del músic Rafael Tarjuelo en el Teatre Tagoba.

El diumenge 10 de desembre, a les 10:30 a. m., es celebrarà una missa solemne a l'església Arquebisbal com a part de la festivitat principal de la Congregació de Filles de Maria Immaculada.

El dilluns 11 de desembre, a les 9:30 a. m., es durà a terme una junta de govern local a la sala de Ple. A la vesprada, a les 4:30 p. m., es realitzarà un taller de centres florals a càrrec del Centre Flor, organitzat per l'Associació de Amas de Casa a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural. Finalment, a les 7:00 p. m., es durà a terme la presentació de la novel·la 'La estrella de ébano' de Francisco Toledo Lobo en la Casa dels Mundina.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana