Vilafamés: El guitarrista Óscar Ebro ofereix el concert de cloenda del curs de guitarra 'Manuel Babiloni'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187708_114522/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187708_114522/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 11-08-2019
El guitarrista Óscar Ebro ofereix el concert de cloenda del curs de guitarra 'Manuel Babiloni'El guitarrista Óscar Ebro va oferir anit un concert amb el que es tancava la XX edició del curs internacional de guitarra 'Manuel Babiloni', i en el qual va interpretar la peça composada per músic alcorí Emili Mallol “In Memoriam Manolo Babiloni”, en homenatge al guitarrista castellonenc.

Ebro es va formar com a guitarrista baix la tutela de Babiloni i en els seus concerts continua la tradició transmesa pel seu mestre i forma part “d'una escola interpretativa basada en un estil honest d’aproximació a la música i a l’art”. Aquests valors s'han posat de manifest en l'alta qualitat de la música programada per a aquest concert que s'ha celebrat a l'esglèsia de l'Assumpció.

En concret, el guitarrista i professor del curs 'Manuel Babiloni' ha interpretat les obres 'Cançons populars catalanes' de M. Llobet, 'Castillos de España' de F.M. Torroba, 'La Catedral' de A. Barrios, 'Recordances nº3 en La menor' de R. Beltrán, 'Inspiraçao' de A.A. Sardina o el vals 'La Negra' de A. Lauro.

El curs de Vilafamés porta el nom del músic castellonenc des de 2016 i està organitzat per la Fundació Guitarrista Manuel Babiloni que es dedica precisament a difondre el llegat artístic del músic. Des dels seus inicis, l'any 1999 a ell han assistit estudiants de guitarra procedents de diversos països, com el Japó, EEUU, França, Sèrbia, Islàndia, Regne Unit; així com de diferents llocs d’Espanya, com Pamplona, San Sebastián, Barcelona, Vitòria, Múrcia, Alacant, Madrid, València, entre d'altres i, naturalment, de Castelló i la seua província.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana