Vilafamés: La corporació municipal de Vilafamés aparca les seues diferències polítiques i s'uneix en benefici de la població


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195244_121005/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 29-04-2020
La corporació municipal de Vilafamés aparca les seues diferències polítiques i s'uneix en benefici de la població

Els tres grups polítics que formen la corporació municipal de Vilafamés han arribat a un acord per a treballar conjuntament i realitzar un pla de reconstrucció amb la intenció que cap persona del municipi es quede enrere quan comence la desescalada.
Els tres grups polítics, PSPV-PSOE, PP i TRIEM VILAFAMES-COMPROMIS, van tindre una reunió telemàtica on van decidir unir tots els esforços i treballar conjuntament en benefici de Vilafamés.
Totes i tots pensen que en una situació d'alarma com la que està passant en aquests moments la ciutadania s'han de deixar aparcades les diferències polítiques i treballar units sumant esforços en benefici del tot el poble.
En aquest sentit, des de la corporació estan treballant en l'elaboració d'un pla de reconstrucció on, a més de la part política, volen comptar també amb la participació ciutadana, tant social com empresarial del municipi.
La Corporació Municipal vol enviar un missatge de tranquil·litat i donar les gràcies a tota la població de Vilafamés per la seua responsabilitat i col·laboració.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana