Vilafamés: Obert el termini d'inscripció per al IX Concurs de Fotografia de Sant Miquel de Vilafamés


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/206215_130393/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 12-05-2023
Obert el termini d'inscripció per al IX Concurs de Fotografia de Sant Miquel de Vilafamés

La novena edició del concurs fotogràfic sobre el Paratge Natural Municipal Sant Miquel de Vilafamés ja ha començat. L'objectiu d'aquest concurs és buscar les millors fotografies preses dins dels límits del paisatge de Sant Miquel, a la muntanya del Mollet on es troba l'eremitori de la localitat de La Plana Alta. Les imatges hauran d'estar relacionades amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural de la zona i de l'eremitori.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies fins al 8 de setembre, data en què es tanca el termini d'inscripció. Un jurat format per membres del Consell de Participació del Paratge serà l'encarregat de l'admissió i el veredicte de les fotografies presentades. S'atorgaran tres premis: el primer lloc rebrà 500 euros i un diploma; el segon premi, patrocinat per la Caixa Rural de Vilafamés, rebrà 300 euros i un diploma; i el tercer premi rebrà 100 euros i el respectiu diploma.

Les fotografies rebutjades o una selecció d'elles seran exhibides durant el cap de setmana del festival de Sant Miquel de Veremes, que es celebra a finals de setembre. Totes les bases del concurs i la informació necessària per participar estan disponibles en l'enllaç proporcionat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana