Xilxes: Xilxes anuncia un Pla d'Acci Anticrisi per a alleujar els efectes de la situaci d'emergncia sanitria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194560_120391/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 19-03-2020
Xilxes anuncia un Pla d'Acci Anticrisi per a alleujar els efectes de la situaci d'emergncia sanitria

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat un Pla d'Acci Anticrisi amb noves mesures orientades a alleujar els efectes negatius de la situaci d'emergncia sanitria actual amb la finalitat de facilitar el dia a dia dels vens i venes, prestant especial atenci als ms vulnerables.
De fet, l'equip de govern ha mantingut una reuni de treball que ha donat llum verda a aquest nou conjunt de propostes excepcionals. Per exemple, en matria fiscal s'ha acordat la suspensi del cobrament d'impostos i taxes municipals mentre dure la crisi, la renovaci gratuta en 2020 de la taxa per ocupaci de via pblica a les terrasses dels bars per a compensar les prdues derivades del tancament obligatori i la devoluci de les quotes de les activitats esportives, culturals o educatives que no presten servei durant l'Estat d'Alarma.
Aquest pla tamb garanteix el pagament de factures a autnoms i empreses que presten serveis per a l'Ajuntament i que no poden fer els seus treballs durant aquest perode d'alerta.
Des del punt de vista social, l'Ajuntament tamb ha activat un servei de compra d'alimentaci i medicaments a les persones majors i subministrar vals de compra als menors en risc d'exclusi social per a garantir la seua alimentaci. Aix mateix, tamb est planificant la desinfecci dels carrers per a intensificar la lluita contra el COVID-19.
L'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, ha explicat que "aquesta bateria de mesures s el resultat de la nostra voluntat per atendre les necessitats dels vens i venes sorgides davant aquesta situaci excepcional i suavitzar la part ms negativa d'aquesta crisi".


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana