Xilxes: Xilxes reclama la reparaci de la pasarella de la platja a Ernest Blanch


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195948_121620/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195948_121620/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 07-07-2020
Xilxes reclama la reparaci de la pasarella de la platja a Ernest Blanch

El secretari general del PSPV-PSOE de la provncia de Castell i diputat autonmic, Ernest Blanch, ha traslladat a l'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, el ferm comproms del partit de "fer tot el possible" perqu la Direcci General de Costas adeqe la passarella de la platja i es puga reobrir al pblic. Per este motiu, Blanch ha reunit hui en la localitat a la diputada nacional, portaveu adjunta del grup socialista en el Congrs i membre de l'executiva federal, Susana Ros, la senadora i vicesecretria de l'executiva provincial, Ana Edo, i la secretria d'Organitzaci i alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez. En la trobada, l'alcalde els ha fet lliurament a cadascun d'ells d'un dossier amb informaci sobre l'actuaci prevista.

Blanch ha assenyalat que es tracta d'una obra "prioritria i urgent, i aix ho farem perqu, com sempre ha demostrat el nostre partit, governe qui governe continuem reivindicant el que considerem que s just per al nostre territori". "s moment que, des del partit socialista, des de diversos mbits des del senat, des del congrs dels diputats i des d'altres responsabilitats institucionals mostrem el comproms del partit amb la ciutadania de Xilxes i l'ajuntament, en el que s una icona turstica de primer nivell com s la passarella", ha afegit el diputat autonmic.

En primer lloc, Blanch ha volgut agrair "de manera clara" al ministeri "que ha pres inters per a obrir les solucions per a esta passarella i nosaltres, des dels nostres diferents mbits, assumirem el comproms de tractar que es restaure ntegrament i es torne a recuperar de la manera ms adequada". "Dins dels projectes de restauraci, veure la implicaci d'estes administracions, sobretot del ministeri, perqu puguem gaudir de seguida, o dins d'uns terminis raonables, que es puga retornar per al disfrute del turisme i la ciutadania de Xilxes", ha afegit Blanch.

La diputada Susana Ros ha manifestat que "els crrecs institucionals estem al servici de les necessitats de la ciutadania i els municipis. Estem a peu del carrer escoltant i intentant buscar solucions, entenent i fent poltica com a servici pblic".

Per part seua, l'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, ha agrat als companys de partit, "que posen en l'objectiu a la passarella, ja que s una icona de la zona sud de Castell i est en un estat lamentable, a causa de la deterioraci de tants anys de govern del Partit Popular, tant en l'mbit municipal com en l'mbit nacional, que mai han fet res", ha afegit.

Cal recordar que la passarella de la platja de Xilxes porta tancada el pblic des del mes d'abril passat de 2019 a causa del seu estat de deterioraci i amb la finalitat de preservar la seguretat de les persones.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana