Xilxes: Xilxes demana una soluci per a la Desaladora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196481_122096/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/10/196481_122096/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 22-10-2020
Xilxes demana una soluci per a la Desaladora

L'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, va sollicitar aquest dimarts una soluci per al problema de la Dessaladora que ara mateix t el municipi juntament amb la localitat vena de Moncofa. En aquest sentit, Martnez va apuntar que "tenim un problema de drets d'aigua, que s cert, per un altre ms greu, el de la dessaladora".
En aquest sentit soluci a la Diputaci el "tindre sensibilitat amb els municipis que tenim una espasa de Dmocles. L'aigua dessalada pot ser la soluci per a molts municipis, per tal com est ara, s un problema per a dos municipis: Xilxes i Moncofa".

D'altra banda, Martnez va instar a la Diputaci a "seguir amb la lnia de tractament del Mosquit Tigre. s un problema molt seris per als quals treballen i per a la convivncia ciutadana".

El diputat Ignasi Garca, va respondre que "sabem aix de l'espasa de Dmocles. Aix s una herncia *envenada dels *Aytos. que van signar amb *ACUAMED i la soluci passa pel fet dels municipis de la Plana Baixa". La soluci passa "s o s, per la collaboraci de diversos municipis, perqu si cadascun va pel seu costat, s una pedra enorme sobre els vostres pressupostos. La soluci passa per involucrar a ms municipis".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana