Almenara: La 'montà' de cadafals plena el recinte taurí de la població


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176896_105403/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176896_105403/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176896_105403/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-09-2018
La 'montà' de cadafals plena el recinte taurí de la població

Al llarg de la vesprada i nit s'està realitzant a Almenara la tradicional montà de cadafals per part de les penyes en el recinte taurí cara als festejos que es van a realitzar a partir del dissabte en el municipi. El recinte de cadafals comprèn la plaça del Molí i part de l’Avinguda País Valencià.
Dins de la programació festiva, demà se celebrarà a les 19:30 hores la gran final del campionat de Pilota Valenciana, en concret en la modalitat de frontó, que enfrontarà a les parelles vencedores de les semifinals que són Ximo i Alejandro contra Fran i Pascual. També es disputarà la trobada de futbol entre l'Almenara Atlètic i la Unió Esportiva Vall d’Uixó.
Ja a la nit, a partir de les onze, començarà la festa amb la “Entrà de Penyes” que partirà des de la Plaça del Molí i recorrerà diversos carrers fins a arribar al recinte firal per a inaugurar el Casal dels Quintos 2018, acte al que seguirà una discomòbil organitzada pels propis quintos.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios