Betxí: Betxi inaugura una escultura en conmemoració del ral.li TransBetxi


 
La Plana al Dia | Betxí | General | 06-04-2018
 

Ahir es va donar el tret d'eixida al XXX Ral·li Transbetxí amb la inauguració per part de la corporació municipal d'una escultura commemorativa de l'esdeveniment. En concret, es tracta d'una representació tridimensional en ferro d'un motoret amb el corresponent pilot i copilot dissenyada per l'artista local Agustín Serisuelo. A l'acte van assistir les autoritats municipals juntament amb l'artista i els organitzadors, a més de diversos equips de competició.

L'obra s'ha instal·lat en la nova rotonda d'accés nord-est construïda recentment dins de la remodelació de l'avinguda Joaquim Dualde de forma que donarà la benvinguda als turismes que accedisquen a la localitat en direcció sud.

L'alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que "amb esta obra celebrem el trenta aniversari del ral·li Transbetxí, un dels màxims exponents esportius i turístics del nostre poble, alhora que transformem i modernitzem l'entrada nord a la població".

El monument ha sigut sufragat principalment pel consistori betxinenc i també ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses locals, que s'han implicat en les despeses.

Pel que fa estrictament a l'aspecte competitiu, esta nit es donarà inici pròpiament a la competició, amb el primer tram cronometrat dins del circuit urbà de Montserrat. Enguany, la cursa compta amb més de 60 equips entre els quals destaquen els deu vinguts d'Alemanya.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana