Borriol: Tena felicita l'alcalde de Borriol per 'arrancar el comproms de Diputaci de reactivar Casa de Cultura'


 
La Plana al Dia | Borriol | General | 01-08-2019
 

El diputat autonmic afirma que per a Comproms per Borriol s prioritari donar soluci a les malifetes del PP, com hem demostrat amb el collector. I ara arriba el torn de la Casa de Cultura

Hctor Ramos es reuneix amb la diputada provincial de Cultura perdonar viabilitat a lobra paralitzada des de maig del 2008.

El diputat autonmic de Comproms i ex primer edil de Borriol, Silverio Tena, ha felicitat l'alcalde de Borriol, Hctor Ramos, per aprofitar la visita del dimecres del president de la Diputaci, Jos Mart, i aconseguir arrancar un comproms de la Diputaci Provincial per a reactivar el projecte de casa de Cultura paralitzada pel PP. El diputat autonmic de Comproms ha manifestat que des de Comproms estarem vigilants per a fer realitat el lanunci de Mart, perqu el projecte, imprescindible per al municipi, es reactive en el termini ms breu possible desprs de ms d'una dcada de parlisi.
Tena ha agrat al president de la corporaci provincial el seu comproms per a desbloquejar un projecte milionari que el PP va deixar empantanat i ha manifestat que esperem que en el termini ms breu possible es faa realitat el comproms amb terminis i inversions per a reactivar el projecte.
El diputat autonmic de Comproms ha agrat a l'alcalde de Borriol, Hctor Ramos, que aprofitara la visita de la consellera de Medi Ambient i del president de la Diputaci al collector de Borriol per desplaar-se tamb fins a l'estructura paralitzada de la Casa de Cultura. La collaboraci institucional ha sigut clau per a desbloquejar el collector que donar soluci a anys d'abocaments i de contaminaci del subsl provocat per la mala gesti i per les corrupteles del PP. Ara que aquest projecte arriba a la seua recta final desprs d'anys de treball, hem de desbloquejar la Casa de la Cultura de Borriol, que s un altre exemple de la inoperncia del PP, ja que tamb van deixar empantanat aquest projecte, conclou Tena.
Avui mateix, Ramos sha reunit amb la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, per a incloure en l'agenda poltica de la Diputaci de Castell la necessitat de culminar aquest projecte que, segons lalcalde de la localitat, s imprescindible per a donar un nou impuls a les nombroses activitats culturals i associatives que desenvolupen les diferents entitats de la localitat de Borriol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios