Castelló: La alcaldesa de Castellon se reune con Haralabos Voulgaris para tratar la cesion del Estadio Municipal de Castalia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226713_143668/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-04-2024
La alcaldesa de Castellon se reune con Haralabos Voulgaris para tratar la cesion del Estadio Municipal de Castalia

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha mantés una reunió de treball amb el màxim responsable del CD Castelló, Haralabos Voulgaris, per perfilar l'acord de cessió de l'Estadi Municipal de Castàlia a l'entitat albinegra. En aquesta trobada també han estat presents, per part de l'Ajuntament, el regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, i el membre del consell d'administració del club, Alberto González.

La primera edil ha destacat 'la bona sintonia existent entre les dues parts' i ha insistit que 'des de l'equip de govern portem temps 10 mesos treballant en una comissió bilateral amb el club amb l'objectiu d'aconseguir el millor acord, al que podríem arribar en breu'.

Respecte al contingut de la reunió, l'alcaldessa ha comentat que 's'han tractat aspectes com la cessió de l'Estadi Municipal de Castàlia, on hi ha unanimitat de tots els grups polítics, el tema de la Ciutat Esportiva, i les obres que necessita realitzar el CD Castelló a les instal·lacions de Castàlia'.

'El que més ens preocupa és el drenatge de l'herba, ja que els terminis de la licitació pública són molt lents. Més del que necessita el CD Castelló, ja que es tracta d'una exigència de la pròpia Lliga', ha indicat Carrasco.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana