l'Alcora: L'Alcora licita el projecte de modernitzaci i millora del polgon industrial Foyes Ferraes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187408_114282/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 01-08-2019
L'Alcora licita el projecte de modernitzaci i millora del polgon industrial Foyes Ferraes

Apostar per la nostra indstria s apostar per la dinamitzaci de l'economia local i la creaci de llocs de treball a l'Alcora. Est previst que les actuacions comencen al setembre, tal com ha avanat l'alcalde, Samuel Falomir.

L'Ajuntament de l'Alcora ha licitat les obres de millora del polgon industrial Foyes Ferraes. Un projecte que ascendeix al voltant 430.000 i que compta amb una subvenci de 247.500 de l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Tal com ha avanat l'alcalde, Samuel Falomir, est previst que els treballs comencen el prxim mes de setembre.

D'una banda, es millorar el sanejament d'aiges residuals, mitjanant la installaci d'una xarxa de pluvials formada per canonades de formig armat.

A ms, es duran a terme actuacions, com s la installaci d'una canalitzaci d'uns 280 metres de longitud, que permetran la implantaci de fibra ptica i altres serveis.

Tamb es millorar l'enllumenat pblic, s'installaran serveis per a millorar la vigilncia i els mecanismes contra incendis, es millorar la senyalitzaci i la imatge del polgon, etc.

La indstria s el motor de la nostra economia i el principal generador d'ocupaci, per la qual cosa som conscients de la importncia de millorar i dotar dels serveis i infraestructures adequades als polgons , ha manifestat Falomir.
A ms d'aquest projecte, l'Ajuntament t previst executar enguany altres dos projectes de millora a la zona industrial, un al polgon de Santa i un altre al de Torreta, amb una inversi total de 400.000. Per a aquests projectes, el consistori ha aconseguit una subvenci de 240.000 (120.000 per a cadascun) de l'IVACE.

D'aquesta manera, l'Alcora destinar en 2019 al voltant 830.000 -el 60% subvencionat- en la millora dels seus polgons, la qual cosa a ms de resoldre deficincia i problemes histrics que arrosseguen aquestes rees, repercutir en la generaci d'ocupaci en la nostra localitat, ha destacat Falomir.

Projectes en Santa i Torreta

Pel que respecta al polgon industrial Santa, que compta amb una superfcie de 748.647 m, l'actuaci es dur a terme, principalment, al vial de comunicaci principal que vertebra l'accs a les diferents indstries i que comunica amb el cam Assagador Torreta del polgon laTorreta, el qual connecta directament el trnsit pesat amb la CV-16.

I quant al polgon industrial Torreta, que posseeix una superfcie de 868.614 m, el projecte es realitzar al cam Assagador Torreta, vial de comunicaci principal entre la CV-160 i a CV-190, i punt d'accs i eixida al polgon. Concretament, s'actuar en una superfcie aproximada de 4.200 m confrontant amb la CV-16.

Els objectius fonamentals dels projectes sn: millorar l'aspecte visual i l'esttica dels polgons, ja que en algunes zones presenten greus defectes i deterioraci, millorar les infraestructures existents i dotar-los d'aquelles de les quals no disposen donada la seua antiguitat (ms de 20 anys). En el cas de Santa, se suma facilitar la installaci de canalitzacions en les quals tendir futures installacions elctriques i de telecomunicacions derivades de les ampliacions de potncia i adaptaci a noves tecnologies per part de les indstries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios